Weer eens wat anders…….

Waarschijnlijk heb ik u, gewaardeerd lezer van Teleton’s Berichten, al via Facebook “gehad” maar mocht dit niet zo zijn: Een ferme handdruk voor de mannen en drie dikke zoenen en een tik op de kont voor de dames vergezellen standaard de goede wensen voor Gezondheid en een Permanente Staat Van Welbevinden in het Nieuwe Jaar. Hopelijk wenst u dat Teleton ook.

Hoe dan ook: Dank u vriendelijk en vannutzellufde!

34 Berichten verschenen er slechts in 2015. Dat kon je natuurlijk met goed fatsoen geen Weekbericht meer noemen, vandaar dat de titel van de site halverwege het jaar gereduceerd is tot Teleton’s Berichten!

Meer dan 17.000 keer werd de site in het afgelopen jaar bezocht, waarvoor hartelijk dank! Teleton schrijft de Berichten eerst en vooral voor zijn eigen lol. Dat anderen, ondanks dat hij dikwijls te lui is om er een gezellig fotootje bij te plakken, daar ook nog eens plezier aan beleven, verhoogt de feestvreugde alleen maar aanzienlijk en het is meestal leuk om de reacties te lezen. En mocht er eens een reactie minder in de smaak vallen, dan mikt hij die er gewoon af. Het gaat hier per slot van rekening nergens over, toch? En als er gemopperd, gezeverd of gezanikt moet worden, dan is Teleton mans genoeg om dat zelf te doen!

In de loop der jaren heeft bloggen aan populariteit ingeboet. Teleton vergelijkt het maar met de in de jaren 60 zo populaire dia-avondjes in zijn familie. Wat een mooie dia’s kon die ome Cor maken met zijn Olympus Trip en wat goed dat Tante Lien voor die speciale verduisteringsgordijnen had gekozen! Na het derde vakantieverslag op rij van de Zwitserse Alpen met de bijbehorende dia’s van groene weides onder staalblauwe luchten en kleine witte wolkjes, hadden we er genoeg van en gingen we alleen nog maar naar familieleden die een super-8 camera hadden! Dat vonden we dan weer eens wat anders. Voor een tijdje…..!

Sinds een poosje schrijft Teleton eigenlijk nauwelijks meer over de belevenissen tijdens zijn verblijf in Florida. We leven hier immers net als thuis, alleen lopen we vanwege het mooie weer in de korte boks. Who cares..? Met verhalen over de kaboutertoiletjes kan hij natuurlijk ook niet blijven aankomen. Zelfs de Braziliaanse bruine benen, billen en borstjes die gedurende een bepaalde periode zo populair waren, gaan na verloop van tijd net zo tegenstaan als gifgroene Alpenweiden.

Af en toe krijgt Teleton heimwee naar zijn authentieke vakantieblogs. Waarin hij minutieus kond kon doen hoe laat hij wakker was geschrokken. En hoe laat hij dan in de Walmart/Publix/Target liep. Met foto’s natuurlijk. Van lekkere Klondike ijsjes die ze in Nederland niet hebben omdat je er veel te dik van wordt. Of hij voerde de spanning een beetje op door de managementcompany voor schimmige gebreken (zoals het ontbreken van een trekkoordje aan de schemerlamp) drie keer terug te laten komen…. Cliffhangers waren het!

Voor dit eerste Bericht van 2016 had Teleton weer eens zin in zo’n authentiek vakantieblog. Met een VIP-fotobijlage om er nog eens een extra beetje Fun in te persen! Hiervoor vindt de geïnteresseerde lezer onderaan dit Bericht een link naar een Sway. Een wat…? Een Sway!

Wat moeten we daar mee..? Nou gewoon, zie zelf maar! Omdat de foto’s er zo gemakkelijk in geplakt kunnen worden en ze (zelfs als ze maar matig van kwaliteit zijn omdat het Teleton geen reet uitmaakt hoe zijn witbalans er voor staat en hij maar een beetje voor de katzijnk*t loopt rond te knippen) veel beter uitkomen dan in WordPress. En omdat gemak de Telemens dient. En omdat het helemaal geen kwaad kan om het Nieuwe Jaar weer en met wat anders te beginnen!

U bent slechts één klik verwijderd van de VIP-bijlage van Teleton’s Bericht

Squeeze some fun

Klik voor nog meer Fun op bovenstaande link

 

Over Teleton

Welkom op het blog van Lidy en Ton (AKA Teleton). Wij vinden het leuk dat je met ons mee leest/leeft. Voor nieuwe lezers is de stijl misschien even wennen. De trouwe volger weet inmiddels precies wat hij op dit blog kan verwachten: kleine belevenissen worden uitvergroot, grote boodschappen komen met een kleine knipoog aan bod, net als de dagelijkse ergernisjes en niemendalletjes. Kortom; het gaat vaak nergens over, maar wat kan ons dat schelen!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

16 reacties op Weer eens wat anders…….

  1. benlieke zegt:

    Ziet er keurig uit meneer Ton, die bijlage.

  2. Twan zegt:

    Dat is een mooi stukje huisvlijt Ton!

  3. Roos zegt:

    Allereerst drie zoenen prachtige bijlage en genieten van alle verhalen gaat wederom een goed jaar worden

  4. DollyH zegt:

    De beste wensen. Leuk (foto) verslag.

  5. Trails zegt:

    Viel dat gisteren even tegen… geen bericht van Teleton om de dag mee te beginnen. Maar gelukkig, hij is er weer!!!
    Mooi hoor, die Sway. Maar ik dacht het echt: een wat???
    Houden jullie wel het korte boksen weer vast voor ons!!!

  6. Saskia zegt:

    Nou ja zeg, ik ben diep ondr de indruk van je Sway……al had ik af en toe een Déja Vu gevoel bij sommige teksten…..hahahahaha. Ook voor jullie 3 zoenen en een klap op de kont!!

  7. Ciska zegt:

    Mooi hoor de Sway ik heb vooral genoten van de bijbehorende teksten bij de foto’s😄 En volgens mij waren alle kleuren in balans maar ik ben geen kenner als de foto’s mooi zijn is het mooi zat😇

  8. Hannie zegt:

    Je foto’s en je sway zijn van topkwaliteit hoor!

  9. Ta2Gerrit zegt:

    Ziet er prima uit, die Sway 🙂 Net FF wat anders, inderdaad.

  10. Natuurlijk wens ik jullie ook een Top jaar met vooral veel gezondheid!
    Wat ben je dit jaar Hip begonnen zeg, ik wist gewoon niet waar ik kijken moest, miste alleen wel de ondergaande zon foto 😉

  11. Anita zegt:

    Wow, dat ziet er gaaf uit, je bent leuk bezig geweest. Zie ik wel een tasje van Earls maar geen uitgepakte sandwich, jammer, haha. Have fun!

  12. José zegt:

    Zooo, dat ziet er gelikt uit hoor, de vertraging van één dag zijn je gelijk vergeven. Heel mooi verslag. Natuurlijk voor jullie alle goeds voor 2016 inclusief de zoenen en kl op de kont!

  13. deugniet038 zegt:

    Voor jullie ook de beste wensen voor een gezond en mooi 2016!! En een leuk verslag weer😄

  14. Danny zegt:

    Eerst de beste wensen en een gezond 2016 voor jullie beide , in mijn nieuwsgierigheid toch maar op de link geklikt….maar dat zag er zeer pro uit …. Misschien ook nog af en toe een klein vlogje vind ik ook hilarisch

  15. Romina zegt:

    het was weer heerlijk! voor jullie natuurlijk ook de beste wensen!

  16. Leuk hoor! Leuk gedaan, idd weer eens wat anders.
    En 3 dikke zoenen terug haha! Een goed en gezond 2016 en geniet ze daar!

Reacties zijn gesloten.