Geen Bericht is Goed Bericht

Toen we nieuwe tandenborstels moesten nemen, realiseerde Teleton zich hoe lang we hier al weer zijn en hoe lang het geleden is dat er een Bericht verscheen. Dat komt omdat hij hier in Florida doet wat hij het liefste doet: zo min mogelijk! Waarbij direct de vraag rijst wat daar in ’s hemelsnaam zo interessant aan kan zijn dat iemand anders daar een Bericht over zou willen lezen. Vandaar dat uw geduld even op de proef is gesteld!

De jaarlijkse verhuizing, inclusief mop- en sop traditie is genoegzaam bij de lezers bekend. Hoe vaak en hoe hoog we in het Shamu-Stadium zitten zal waarschijnlijk ook iedereen aan zijn rooie reet roesten en de wekelijkse wc-avonturen met boneneters, waarbij vergeleken de Shell qua affakkelen een kleine jongen is, verspreiden zo langzamerhand ook geuren van bederf. Omdat de ervaren lezer vast wel weet dat wij hier niet zomaar in zeven sloten tegelijk lopen, verschijnt er dus zo af en toe Gewoon Géén Bericht.

Dobberend in de Lazy River, vóór de Kleine IJstijd hier begon, dus onder een stuk of zeven, acht zonnen en een strakblauwe hemel bij een graadje of zeven- achtentwintig vroeg Teleton zich tijdens het zevende of achtste rondje af hoe het toch kan dat je tussen al die honderden bikini’s in het wild, nooit precies dezelfde ziet. Tijd voor een intensieve studie, een diepgaande analyse en wat conclusies die voor de belangstellende Berichtenlezer van belang kunnen zijn.

Wij richten de blik met uw welnemen vandaag op het bovenstukje van de bikini. We laten de kleurtjes en stofjes voor wat ze zijn en beperken ons tot de twee m

eest belangrijke punten van de bikini: de vulling en de vulling. Conclusie van het visuele onderzoek: De ideale bikini’s zijn zacht en rijkelijk gevuld. Goed gebruind helpt, maar met een luchtig en toch evenwichtig gevulde bikini kan je voor de dag komen.

Er zijn ook exemplaren waarbij de puntjes nog even op de i gezet zouden kunnen worden. Teleton kan daar na zorgvuldige bestudering van de materie het volgende over zeggen: Qua maatvoering wordt door experts maat handjevol aanbevolen. Mocht de bikini er bij het uitdelen van de vulling door Moeder Natuur wat bekaaid zijn afgekomen, dan mag er naar believen gerust kunstmatig wat worden toegevoegd. Laat dit wel professioneel doen; geknoei met zakdoekjes en kipfileetjes werkt misschien bij een galajurkje maar loopt in de regel op een ramp uit als je in de Lazy River dobbert. Verder geldt: Overdaad schaadt! Exemplaren die onverhoeds aan de onbarmhartig schroeiende Floridiaanse zon zijn blootgesteld waardoor zich er een, naar het zich laat aanzien, knapperig korstje op heeft gevormd, vragen aandachtige verzorging.

Over de verzorging gesproken: neemt de gemiddelde man niet eens de moeite om de zwembroek uit de bilnaad te krauwen voor hij zich door het mulle zand van zijn stretcher naar de Lazy River ploegt, hoe zorgzaam is de vrouw op haar schaarse zwemgoed! Sommigen halen eens even luchtig de duimen onder de schouderbandjes door waardoor de hele zaak er weer voorbeeldig bij bengelt. Anderen pakken de borsten met beide handen beet, duwen deze omhoog waarbij het soms een wonder is dat de hele bubs er niet uitfloept en laten de boel weer zachtjes op hun plaats vallen. Als, na een snelle blik ter controle, is vastgesteld dat de zaak door de zwaartekracht weer toonbaar is, wordt de actie met een bemoedigend tikje net onder de borsten met beide handen  afgerond. Een variatie die je veel ziet is dat er eerst één borst verzorgd wordt waarna ze zich met zo’n zelfde tikje op de tegenover liggende bil beloont. Als na controle blijkt dat de andere borst ook beter even geschikt kan worden, krijgt de andere bil een zelfde beloning. Gezien de tevreden uitdrukking op het gezicht van vrouwen die deze handelingen verrichten, vraagt Teleton zich af of het zinvol is om ontevreden ogende vrouwen wat vaker een tik op hun achterste te geven. Hiertoe zal hij de resterende welken van dit verblijf in de Florida Mall  nader onderzoek verrichten.

Tegen mensen die hem vragen of een Floridavakantie dan nooit eens gaat vervelen, zou Teleton willen zeggen:  Florida biedt voor elck wat wils en wie geïnteresseerd is in menselijk gedrag, zou er zeker eens een kijkje moeten nemen. Voor wie er zelf geen oog voor heeft, houdt Teleton de boel hier zo goed en zo kwaad als het gaat in de gaten. Mocht er de komende tijd geen Bericht verschijnen, is het goed te weten dat hij (ijs en weder dienende) aansluitend een studie van het Bikinibroekje maakt.

 

Over Teleton

Welkom op het blog van Lidy en Ton (AKA Teleton). Wij vinden het leuk dat je met ons mee leest/leeft. Voor nieuwe lezers is de stijl misschien even wennen. De trouwe volger weet inmiddels precies wat hij op dit blog kan verwachten: kleine belevenissen worden uitvergroot, grote boodschappen komen met een kleine knipoog aan bod, net als de dagelijkse ergernisjes en niemendalletjes. Kortom; het gaat vaak nergens over, maar wat kan ons dat schelen!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op Geen Bericht is Goed Bericht

  1. elolivier zegt:

    Leest Lidy je blog ook?

  2. Japio59 zegt:

    Jammer dat er geen foto bijlage bijzit……..😁

  3. Ciska zegt:

    Haha nee er is niet zoveel gebeurt dan ga je toch de vreemdste onderzoeken doen😄😂😂

  4. Heleen zegt:

    Het is een heel werk die borsten in bedwang te houden hoor Ton. Je kijkt er gewoon verkeerd tegen aan. Borsten temmers zijn we.

  5. 2theusa zegt:

    Ha, ha, mooi beeldend beschreven. Je had zeker een goed donkere zonnebril op om het onderzoek naar behoren uit te voeren.

  6. orlando2005 zegt:

    Met de uitkomsten van deze studie zou je in zo’n stand van de Florida Mall gaan staan.

    Gr. Ronald

  7. Fred zegt:

    Dit is een heel interessant onderzoek. Wanneer ik weer in Florida ben zal ik een vervolgonderzoek gaan uitvoeren, kijken of jou conclusies kloppen 😉

Reacties zijn gesloten.