Een man van weinig woorden…..The original

Teleton is een man van weinig woorden. Kort van stof, wordt er ook wel beweerd. Hij zal er geen drie zeggen als hij het met twee af kan…..Dat weet nu ook de familie Staalstra met wie hij een ochtendje door SeaWorld banjerde. Hoe de Staalstraatjes ook hun best deden, er vielen steeds weer van die lange pijnlijke stiltes.  Nog voor de lunch had het gezelschap Blue Horizon, One Ocean, Pets Ahoy! en Turtletrek achter de kiezen. Veel meer dan “Mooie sprong…” hebben ze Teleton niet horen zeggen. Nou ja, “Ik ga even plassen….” kon er ook nog net van af.

Na de lunch, die de luitjes bij het Seafire Inn Café wegmunchten, ging ieder zijns weegs. De Staalstraatjes om gezellig met zijn drietjes van de resterende attracties van SeaWorld te genieten. En Teleton naar de Country Creek om de foto’s van vandaag te sorteren. Zorgvuldig koos hij de mooiste plaatjes uit. Af en toe hoorde Lidy hem mompelen: “Mooie sprong….” O, ja… en nadat zij hem de derde Lemon Zero had gebracht: “Ik ga even plassen….”

Een man van weinig woorden. Kort van stof, wordt er ook wel beweerd. Hij zal er geen drie zeggen als hij het met twee af kan….. dat verklaart die korte teksten in Teleton’s K wartaalverhaal. Je wordt er niks wijzer van. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Over Teleton

Welkom op het blog van Lidy en Ton (AKA Teleton). Wij vinden het leuk dat je met ons mee leest/leeft. Voor nieuwe lezers is de stijl misschien even wennen. De trouwe volger weet inmiddels precies wat hij op dit blog kan verwachten: kleine belevenissen worden uitvergroot, grote boodschappen komen met een kleine knipoog aan bod, net als de dagelijkse ergernisjes en niemendalletjes. Kortom; het gaat vaak nergens over, maar wat kan ons dat schelen!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

9 reacties op Een man van weinig woorden…..The original

  1. Ciska zegt:

    Wel hele mooie foto’s en eigenlijk spreken die toch voor zichzelf😄

  2. José zegt:

    Een man van weinig woorden, maar die komt wel dubbel binnen. Heerlijke dag weer!

  3. Eric zegt:

    Een kwart-verhaal dit keer. Moet kunnen!

  4. GerJo2015 zegt:

    Kijk daar houden we van weinig woorden

  5. Ah gelukkig toch nog met de foto’s mag ook wel want ze zijn geweldig !!

  6. Familie staalstra zegt:

    wij hebben alle drie genoten van die stiltes!
    Het is een top dag geweest met hele mooie foto’s!

  7. cadarora zegt:

    Schitterende foto’s.

  8. tans4usa zegt:

    Zeg maar niets meer 😉

  9. Weinig woorden maar toch leest het heerlijk weg!

Reacties zijn gesloten.